Cover Black Friday si Cyber Monday 2019

Reduceri de pana la 80% in cele mai mari magazine din USA

Am creat special pentru voi o lista cu cele mai bune oferte de Black Friday si Cyber Monday ce vor fi disponibile in magazinele online din SUA.

Nu rata zilele cu cele mai mari reduceri din SUA! 23 si 26 Noiembrie, de Black Friday si Cyber Monday vor fi mega reduceri in toate magazinele fizice si virtuale din America.

Putem plasa comenzi pe orice site din America! Pentru a prinde oferta dorita trebuie sa:

  1. Ne trimiti link-ul produsului dorit, iar noi iti facem calculul;
  2. Daca te hotarasti sa plasezi comanda, trebuie sa transferi un avans in contul nostru, iar apoi noi vom trimite comanda pe site-ul dorit;
  3. Stai linistit si astepti produsul la tine acasa!

Comenzile in America pentru produse mai ieftine sunt ceea ce noi facem cel mai bine. Alte magazine pe care le poti vizita sunt:

  • Ebay.com - aici de obicei preturile sunt deja reduse, fara a fi nevoie sa aplicam diferite cupoane.
  • Eastbay.com - aici te poti uita doar daca ai IP de america (VPN sau Proxy) - vezi mai multe legate de VPN si PROXY accesand acest link.
  • 6pm.com - aici vei gasit o varietate foarte mare de produse ale unor brand-uri consacrate (Polo Ralph Lauren, UGG, The North Face, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, etc.) - cand plasam comenzi pe acest website, cel mai probabil va fi un cupon de reducere de Black Friday sau Cyber Monday
  • Finishline.com - aici cel mai probabil va exista un cupon de reducere. Puteti gasi in acest magazin articole din cele mai mari brand-uri de elemente sportive din lume precum Nike, Adidas, Jordan, Reebok, Under Armour, etc.

Putem trimite comenzi in toate magazinele din USA chiar daca acesta nu se afla in listele de mai sus. Trebuie doar sa ne trimiteti link-ul sa vedem despre ce este vorba, iar noi va vom trimite oferta ce include transpor SUA-RO, taxele vamale si comisionul.

Livrarea si transportul produselor din America dureaza aproximativ 2-3 saptamani. Noi facem eforturi mari pentru a aduce produsele in cat mai putin timp. Majoritatea comenzilor ajung in aproximativ 9-11 zile, in functie de cum acestea ajung la adresa noastra din SUA si de timpul de vamuire.


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi doar 3 pasi: