Pentru ce produse merita sa faci o comanda in America?

Rentabilitate comenzi din SUA

Daca ai ajuns aici inseamna ca te gandesti sa plasezi o comanda intr-un magazin american. Ai ajuns in locul potrivit! Noi iti putem aduce orice tip de produs, fie ca este incaltaminte/imbracaminte, accesorii, parfumuri, piese auto/moto etc.
Mai multe magazine online din SUA/categorii de produse din SUA gasesti aici.

In principal renteaza sa importam produse ce au o greutate relativ mica, 1-3kg, insa nu este exclus ca si pentru un produs mai greu pretul acestuia sa iasa in total unul mai mic fata de pretul din Romania.

Tot ce trebui sa faci este sa gasesti produsul dorit intr-un magazin American, iar apoi sa ne trimiti linkul acestuia prin formularul de comanda sau prin Whatsapp.

Daca ai ales mai multe produse, ne poti trimite lista detaliata prin email. Vom avea nevoie ca pentru fiecare produs ales, sa ne specifici ce caracteristici trebuie sa alegem in momentul in care le adaugam in cos (culoare/marime/dimensiune/forma etc.).


Ce tip de produs NU merita comandat din SUA?

Intrucat noi aducem produsele exclusiv prin transport aerian, acesta este ceva mai costisitor fata de transportul naval, insa este si mult mai rapid.

Prin transportul aerian NU este rentabil sa aducem produse grele (20-30kg) sau foarte voluminoase. Produsele voluminoase, chiar daca sunt usoare, pot intra la greutate volumetrica ce este cu mult mai mare fata de greutatea fizica a produsului.

In categoria lucrurilor ce nu merita comandate sunt piesele auto voluminoase, electrocasnice, obiecte de mobilier, piese auto grele precum jante, subwoofere sau sisteme audio, televizoare, etc.


harta romaniei comenzi america in orice judet si localitate

Daca nu te-ai hotarat asupra produselor, insa vrei sa afli un calcul total estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi doar 3 pasi: