banner Acces magazine Americane prin NordVPN

Acceseaza magazinele din America prin NordVPN

NordVPN este unul din cele mai utilizate softwareuri de VPN / Proxy din lume. Acesta te ajuta sa-ti schimbi IP-ul de Romania intr-unul dintr-o alta tara precum America, Germania, UK sau chair un alt IP din Romania.

Schimba-ti IP-ul de Romania cu unul din alta tara

Multe magazine din SUA nu accepta trafic decat de pe IP de America. Din acest motiv, din Romania nu putem accesa unele site-uri din America sau alte tari. Pentru a rezolva aceasta problema, iti poti schimba IP-ul cu ajutorul unui VPN/Proxy. Unul din cele mai utilizate si securizate la nivel mondial este NordVPN.

Pe langa accesul la IP de America, acesta va ofera posibilitatea de a naviga pe internet mult mai sigur si privat. NordVPN iti va oferi posibilitatea conectarii prin VPN prin IP-uri din alte tari precum Canada, Marea Britanie, Germania, alte tari din lume, chiar si Romania.


Banner Comenzi America SUA nordvpn.com

Este cel mai sigur si avansat VPN din lume

NordVPN nu este bun doar la a-ti schibma IP-ul sa poti accesa anumite website-uri, acesta iti va proteja conturile sau parolele salvate in dispozitiv atunci te vei conecta la o retea publica de Wifi.

Bucura-te de internet fara restrictii

Calatoresti pentru afaceri sau in vacanta? Studiezi sau lucrezi in strainatate? Pastreaza-ti accesul la site-urile tale. preferate si la continutul de divertisment fara restrictii de banda/viteza sau cenzure a continutului.

Beneficiaza de NordVPN pe orice device

Poti accesa NordVPN de pe 6 dispozitive simultan doar printr-un singur cont. Cele 6 device-uri pot fi telefoane, laptop-uri, PC Desktop, sau altele. Nu va exista nici o restrictie vis-a-vis de viteza prin care acestea functioneaza, chiar daca se folosesc simultan.


pe-ce-device-uri-se-poate-utiliza-NordVPN

cum-arata-nordvpn-pc

Acest tool este unul pentru care trebuie sa achitati o taxa anulata sau la doi ani, in functie de abonamentul selectat.

Super usor de utilizat

Interfata NordVPN este simpla si usor de accesat. Este foarte usor sa o configurati. Dupa ce aplicatia este instalata si conectata la internet, veti fi la doar un clic distanta de securitatea online si de un alt IP.

Viteza mare garanta de Speedtest

pe-ce-device-uri-se-poate-utiliza-NordVPN

Securizarea datelor tale se va realiza cu o criptare puternica ce duce la o usoara scadere de viteza de navigare. Utilizatorii retelei NordVPN vizioneaza fimle online, pot sa joace jocuri ce necesita o viteza buna la internet si nu exista nici o problema. Nu o sa sesizezi scaderea de viteza a internetului. Aceasta poate fi probabil de maximum 5%.


Acceseaza NordVPN din orice tara sau prin orice tara

harta tarilor ce pot accesa NordVPN

NordVPN iti pune la dispozitie sa alegi dintre peste 5200 de servere VPN din 62 de tari cu cea mai mare viteza posibila printr-un VPN. Avand mai multe servere, NordVPN ofera o viteza mai ridicate pentru toate serverele lor, iar varietatea de tari si orase pe care ei o ofera, inseamna ca vei gasi un Server aproape de locatia ta si vei avea o viteza mai buna.

Ai gasit deja produsul dorit cu sau fara VPN?

Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda pe guess.com, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.