Comenzi Amazon.com

Comenzile de pe Amazon ajung in Romania in aproximativ 10-14 zile de la data plasarii acesteia pe site.

Comenzi de pe Amazon.com

Plasam comenzi ZILNICE pe Amazon.com. Putem comanda orice produs de pe acest site. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.

Timpul de livrare in Romania de pe acest site este de aproximativ 10-14 zile. Produsele de pe Amazon.com de obicei se livreaza pe teritoriul statelor unite in 3-5 zile lucratoare, dar exista si modalitati de livrare mai rapida, cum ar fi 2 Day Shipping sau One Day Shipping, pentru care exista costuri suplimentare.

Costurile legate de transprotul in America difera de la vanzator la vanzator. Pentru cei care vor sa cumpere de pe Amazon.com, aici, in afara de compania Amazon gasiti mai multi vanzatori fie persoane fizice, fie companii. Acestia stabilesc pretul pentru transportul pe teritorilui SUA.

Amazon este cel mai mare magazin online din lume, cu cea mai mare diversitate de produse. De obicei pe Amazon.com gasim produse la cele mai bune preturi, dar nu este o regula acest lucru.


Banner Comenzi America de pe Amazon.com

Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda pe Amazon.com, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi doar 3 pasi: