Comenzi Goat.com

Comenzile de pe Goat.com ajung in Romania in aproximativ 10-14 zile de la data plasarii acesteia pe site.

Comenzi de pe Goat.com

Plasam comenzi ZILNICE pe goat.com. Putem comanda orice produs de pe acest site. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.

Banner Comenzi America SUA goat.com

Goat.com este unul din cele mai de incredere marketplace-uri de incaltaminte, haine si accesorii. Pe site-ul Goat.com se gsesc doaar produse 100% originale.

Goat lucreaza doar cu magazinele si comerciantii Premium din Statele Unite ale Americii pentru a pune la dispozitie doar produse 100% autentice.

Toate produsele ce se gasesc pe goat.com la vanzare sunt verificate manual de catre specialistii in snickers (incaltaminte) pentru a se asigura ca produsul este autentic si nu are defecte. Acestia vor verifica si starea materialului sa nu fie degradat, precum si culorile sau cusaturile.

Banner Comenzi America goat.com

Livraarea produselor de pe Goat.com din America in Romania

Magazinul american Goat.com nu trimite produsele direct in Romania, acestia livreaza doar pe teritoriul Americii. Prin intermediul nostru, puteti comanda orice produs de pe acest site, deoarece noi trimitem produsele catre adresa noastra din America.

Produsele comandate de pe goat.com se livreaza pe teritoriul Americii in 3-4 zile lucratoare, iar din SUA pana in Romania, transportul mai dureaza incaa 6-7 zile. In unele cazuri, este posibil ca livrarea pe teritoriul Americii sa dureze mai mult, daca furnizorul ce lucreazaa cu Goat.com va intarzia livrarea catre Goat America.

Pe teritoriul tarii noastre, produsele vor fi trimise prin curier rapid catre dumneavoastra.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda pe goat.com, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.