Comenzi Macys.com

Comenzile de pe Macy's ajung in Romania in aproximativ 10-14 zile de la data plasarii acesteia pe site.

Comenzi de pe Macys.com

Plasam comenzi ZILNICE pe Macys.com. Putem comanda orice produs de pe acest site. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Banner Comenzi America de pe Macys.com

Timpul de livrare in Romania de pe acest site este de aproximativ 10-14 zile. Produsele de pe Macys.com de obicei se livreaza pe teritoriul statelor unite in mod gratuit in 3-6 zile lucratoare, dar exista si modalitati de livrare mai rapida, cum ar fi cea Premium care permite livrarea produselor pe continentul SUA in 2-3 zile lucratoare (9$ suplimentar) sau cea Express care livreaza pe teritoriul USA in 1-2 zile lucratoare (19$ suplimentar).

Macys este cel mai mare outlet online din America, cu cea mai mare diversitate de produse si brand-uri. Aici se gasesc produse din gama Polo Ralph Lauren, UGG, Lacoste, Timberland, Levis, Michael Kors, Tommy Hilfiger si multe alte brand-uri de lux.


banner publicitar macys cu ceasuri

Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda pe Macys.com, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi doar 3 pasi: