Costuri comenzi

Percepem cele mai mici comisioane pentru comenzile in America

Comandam de pe orice site din Statele Unite ale Americii indiferent daca acestia accepta sau nu plata din Romania sau daca livreaza in Romania sau nu.

Pe majoritatea site-urilor comenzile se pot da in orice zi, exceptie facand unele care necesita o valoare minima a comenzii, (ex: Eastbay.Com). Pe aceste magazine online plasam comenzile o data pe saptamana sau in momentul in care avem valoarea minima necesara.

Cel mai des noi comandam de pe Eastbay.com, Amazon.Com, Ebay.Com, DrJays.Com, Zappos.Com, 6pm.Com, sau Footlocker.Com, insa o lista detaliata a magazinelor de pe care am comandat pana acum o regasiti in lista de Categorii

Costuri comenzi Eastbay.Com


Costuri comenzi orice site din SUA

Pe langa taxele de livrare in Statele Unite si Sale Tax (cele mai multe produse NU au Sale Tax), se adauga taxa de livrare pana in Romania care este de $12 per kilogram si 15% pentru taxele vamale si comision.

Pentru unele produse, ce au o valoare mai mare, vom avea nevoie de comision suplimentar pentru a plati taxele vamale integral.

Daca se doreste achitarea unui avans mai mic de 20%, comisionul va fi cu minim 15$ mai mare decat cel stabilit.

Un calcul mai exact pentru produsul/produsele ce doriti sa le comandati puteti afla dupa ce ne-ati trimis Formularul de Comanda sau daca ne Contactati.

Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi doar 3 pasi: