Transporturi si comenzi din SUA / USA

Intermediam achizitia de produse din magazinele Americane si ne ocupam de transportul si taxele vamale in Romania.

Transport SUA / USA in 7-10 zile

Intermediam achizitionarea produselor din America prin plasarea comenzilor in orice magazin online din SUA. Comenzile se plaseaza ZILNIC fara a exista un minim de produse sau o valoarea minima. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si unele exceptii.


Transporturi din America cu avionul

Ne ocupam de tot procesul de transport din America

Aveti acum posibilitatea sa profitati de orice oferta gasiti in magazinele online din SUA, unde de obicei preturile sunt mult mai mici decat in Europa!

Chiar daca in general magazinele din SUA refuza tranzactiile din Romania sau nu trimit direct in Europa, noi avem solutia. Comenzile se plaseaza direct din America fara a exista probleme in procesarea acestora.

De obicei transportul dureaza 7-8 zile din momentul in care acesta a plecat din SUA catre Romania, la care se mai adauga timpul de livrare de pe teritoriul Americii. De obicei pe teritoriul SUA, comenzile ajung in 2-3-4 zile, in functie de modalitatea de livrarea aleasa. Ne straduim sa aducem produsele cat mai repede, iar de obicei comenzile ajung in 10-12 zile in Romania.

Noi ne ocupam si de taxele si formalitatile vamale indiferent de comanda plasata!

Produsele se pot livra si personal pentru cei care sunt din Iasi. Pe teritoriul tarii noastre, produsele se livreaza prin firma de curierat Fan Courier si dureaza de obicei o zi. Daca se doreste livrarea printr-un alt serviciu, vom stabili de comun acord cea mai buna varianta.


Garantia produselor din America

Noi doar intermediem achizitia de produse din America, deci NU putem oferi garantie in nici un fel produselor. Garantiile sunt oferite de catre firmele de la care intermediem achizitia produselor sau de alte companii.

Ceea ce putem oferi, este garantia ca produsul va ajunge la dumneavoastra exact in aceeasi stare cum a fost trimis de catre vanzator. Ne asumam raspunderea pentru produsele deteriorate/distruse in timpul transportului din SUA in Romania.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru transportul produselor din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi doar 3 pasi: