Comenzi Articole aparare Magpul.com SUA

Aducem la comanda orice articol sau accesoriu de aparare din America de pe Magpul.com sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Articole aparare Magpul SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Articole de apare si Accesorii de pe magpul.com

Un magazin pe care nu poti sa il ratezi daca esti pasionat de arme este magpul.com. Site-ul este foarte simplu de navigat, iar produsele sunt impartite pe categorii clare. Exista chiar si o sectiune separata, cu toate instructiunile de instalare si utilizare, adunate ca intr-o biblioteca virtuala, pentru a avea mereu acces la informatii corecte.

Banner Comenzi America de pe Magpul.com,

De aici se pot achizitiona accesorii pentru arme - de protectie, pentru intretinere, sau pentru cresterea performantei, dar si obiecte deosebite, cu design inedit, care vor impresiona cu siguranta pasionatii de arme si armament, precum piese vestimentare, ochelari sau genti de calatorie.

Foarte deosebite si apreciate sunt gentile pentru munitie, ce sunt comercializate intr-o gama variata de culori, materiale si dimensiuni. Alege acum ce ti se potriveste, iar prin intermediul nostru vei putea primi coletul in doar cateva zile!

Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.