Comenzi Articole aparare Phlsterholsters.com SUA

Aducem la comanda orice articol sau accesoriu de aparare din America de pe Phlsterholsters.com sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Articole aparare Phlsterholsters SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Articole de apare si Accesorii de pe Phlsterholsters.com

Phlsterholsters.com este unul dintre cei mai mari producatori de holstere pentru arme de foc din Statele Unite ale Americii. Magazinul ofera o gama larga de produse de calitate, cu o atentie deosebita la detalii si functionalitate.

Pe phlsterholsters.com, exista o varietate de holstere disponibile pentru toate tipurile de arme de foc, inclusiv pistoale si pusti. Fie ca sunteti un proprietar de arma de foc care doreste un holster de calitate pentru a va proteja si a va transporta arma in siguranta, sau sunteti un profesionist care foloseste arme de foc in scopuri de aparare, puteti gasi un holster perfect pentru nevoile dumneavoastra.

Banner Comenzi America de pe Phlsterholsters,

Unul dintre cele mai populare produse de pe site este holster-ul enigma. Acest holster este conceput pentru a fi folosit cu o curea tip "Elastic cobra", si poate fi folosit pentru a transporta o varietate mare de pistoale. Holster-ul este conceput pentru a fi purtat discret sub haine si este ajustabil pentru a se potrivi mai multor dimensiuni si forme corporale.

Un alt produs popular de pe phlsterholsters.com este holster-ul skeleton. Acest holster este proiectat pentru a fi purtat pe partea din spate a corpului si este conceput pentru a oferi un nivel ridicat de confort si sustinere. Holster-ul este conceput pentru a fi purtat sub haine si este disponibil in mai multe culori pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra personale.

Banner Comenzi America de pe Phlsterholsters,

In plus fata de holstere, phlsterholsters.com ofera si accesorii pentru holstere, cum ar fi curele si buzunare pentru cartuse. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a imbunatati functionalitatea si confortul holsterelor noastre si pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatorilor.

Magazinul ofera, de asemenea, o varietate de pachete si kit-uri, care includ o selectie de produse pentru a va ajuta sa incepeti. Aceste kit-uri sunt proiectate pentru a fi convenabile si accesibile si pot fi o modalitate excelenta de a incepe sa va echipati pentru a purta o arma de foc.

Prin comenziamerica.com poti achizitiona produse de pe phlsterholsters.com, coletul ajungand in doar cateva zile.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.