Comenzi online in SUA de pe GMPartsGiant.com

Aducem la comanda orice piesa sau accesoriu din America de pe GMPartsGiant sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Piese/Accesorii Auto SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de piese auto din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Piese si Accesorii de pe GMPartsGiant.com

Fiind unul din cei mai mari producatori de piese auto, cunoscuti in lumea larga, GM comercializeaza o mare varietate de produse din categoria auto, de la piese mari indispensabile pana la accesorii inedite. Cu atentie sporita spre dezvoltare, creeaza piese inegalabile mai ales din punct de vedere calitativ.

Prin intermediul comenziamerica.com poti benefia chiar astazi de beneficiile pe care gmpartsgiant.com le ofera clientilor sai: profesionalism, siguranta si raport calitate-pret imbatabil.

Banner Comenzi America de pe GMpartsgiant,

Magazinul online este impartit in doua mari categorii: parti auto si accesorii, create pentru marcile de autoturisme pe care le au in portofoliu: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Hummer, Oldsmobile, Pontiac si Saturn. Datorita design-ului simplist, utilizatorul ajunge imediat la produsul dorit, site-ul fiind extrem de intuitiv si usor de navigat pe el, indiferent de experienta.

Pentru fiecare produs vei gasi caracteristicile clar prezentate, iar pe site sunt multe alte informatii verificate, oferite de persoane autorizate si cu studii in domeniu.

Comenzile date prin noi ajung in doar cateva zile, in stare perfecta, exact asa cum sunt trimise de comerciant.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.