Comenzi online in SUA de pe Rockauto.com

Aducem la comanda orice piesa sau accesoriu din America de pe Rockauto sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Piese/Accesorii Auto SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de piese auto din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Piese si Accesorii de pe Rockauto.com

Reprezentand unul din cele mai cunoscute magazine de piese auto, Rockauto.com vine in intampinarea clientilor cu o gama variata. Indiferent de marca autoturismului sau de piesa necesara, cu siguranta aici vei gasi ceea ce cauti.

In partea din stanga a site-ului se selecteaza marca auto, apoi anul de fabricatie, dupa care modelul si se deschide o lista lunga de categorii de accesorii si piese, iar in fiecare categorie se poate vizualiza oferta extrem de variata, de la diversi producatori.

Banner Comenzi America de pe Rockauto

Daca nu se cunosc aceste detalii cu exactitate ( an de fabricatie, model etc) sau daca nu stii exact cum se numeste piesa ce trebuie schimbata, nu-i nicio problema. Site-ul are o rubrica speciala unde trebuie pur si simplu introdus numarul de pe piesa auto si obtii astfel toate detaliile necesare pentru a o achizitiona si a o inlocui.

Rockauto.com a inceput ca o afacere mica, locala, de familie si s-a dezvoltat de la an la an, astfel incat acum, dupa mai bine de 20 de ani, au ajuns la un portofoliu de produse impresionant, colaborand cu cei mai importanti producatori. Persoanele din spate au importante cunostiinte de inginerie auto si fiecare piesa este descrisa in detaliu, astfel incat sa iei cea mai buna decizie pentru autoturismul tau.

Preturile sunt dintre cele mai mici de pe piata, iar gama de produse extrem de diversificata, comercializand piese auto pentru toate marcile, de la cele mai cunoscute, pana la cele mai rare, pentru care e uneori anevoios sa gasesti piese inlocuitoare, ori sunt foarte scumpe - Audi, BMW, Chevrolet, Fiat, Ford, Jeep, Nissan, Toyota, Volvo etc.

Comanda cu incredere piese auto de pe Rockauto.com, prin ComenziAmerica.com, beneficiind de transport rapid si preturi de neegalat!


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.