Comenzi Timberland.com

Comenzile de pe Timberland.Com ajung in Romania in aproximativ 10-14 zile de la data plasarii acesteia pe site.

Comenzi de pe Timberland.com

Plasam comenzi ZILNICE pe timberland.com. Putem comanda orice produs de pe acest site. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.

Banner Comenzi America timberland.com

Timberland este cel mai cunoscut producator de ghete (insulete) ce isi are originile in America. Compania Timberland LLC din America, nu produse doar incaltaminte, ci si multe alte produse precum haine, ceasuri, ochelari sau accesorii din piele (portofele, curele etc.).

Trebuie doar sa gasesti produsul dorit si ne trimiti link-ul lui prin formularul de comanda, iar noi iti vom raspunde cu un calcul total.

**ATENTIE**: Pentru a vedea produsele expuse pe timberland.com pentru America, selectati regiunea "AMERICAS", iar apoi UNITED STATES. Sa puteti vedea produsele pentru SUA, nu este necesar sa folositi VPN sau Proxy.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda pe Timberland.com, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.