Comenzi Articole aparare Trex-arms.com SUA

Aducem la comanda orice articol sau accesoriu de aparare din America de pe Trex-arms.com sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Articole aparare Trex-arms SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Articole de apare si Accesorii de pe Trex-arms.com

Trex-arms.com este un magazin universal destinat pasionatilor de arme de foc si posesorilor de arma, comercializand numeroase produse specifice. Articolele sunt impartite pe categorii, iar din meniul de pe prima pagina este usor de selectat categoria dorita.

Banner Comenzi America de pe Trex-Arms.com

Portofoliul este foarte larg, continand articole de ingrijire, intretinere si protectie, dar si accesorii ce se pot monta cu ajutorul adaptoarelor specifice, pentru performanta ridicata.

De asemenea, se pot cumpara si articole vestimentare personalizate, veste antiglont sau kituri medicale.

Desi nu este destinat pietii romanesti, poti profita de ofertele zilnice din acest magazin online, plasand o comanda prin intermediul nostru, cu costuri minime si timp scurt de livrare.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.