Comenzi Articole aparare Mymedic.com SUA

Aducem la comanda orice articol sau accesoriu de aparare din America de pe Mymedic.com sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Articole aparare Mymedic SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Articole de apare si Accesorii de pe Mymedic.com

Expertii medicali de la mymedic.com s-au gandit la toate scenariile mai putin placute care ar putea avea loc si au creat pentru fiecare situatie truse si pachete de prim ajutor speciale. Este ideal sa avem la indemana un kit de preventie si / sau o trusa de prim ajutor adecvata, care sa contina toate cele necesare.

Produsele mymedic.com sunt impartite in doua mari categorii, in functie de gradul de pregatire medicala a utilizatorului - basic/ advanced si vin insotite de toate instructiunile necesare pentru a putea fi utiliate in siguranta.

Banner Comenzi America de pe Mymedic.com,

Din acest magazin pot fi cumparate truse gata echipate, de dimensiuni diferite, dar si consumabile, separat, pentru a putea inlocui sau completa trusa existenta. Ideal ar fi ca la inceput sa fie achizitionat kitul complet, si apoi doar completat o data la ceva timp, cu ceea ce s-a utilizat.

Se pot de asemenea procura genti, borsete, truse goale, de dimensiunea potrivita fiecaruia, in functie de ce doreste sa puna intr-o astfel de geanta. Separat se adauga kiturile necesare si la final se obtine o trusa de prim ajutor echipata pe placul utilizatorului.


Mymedic.com comercializeaza kituri specifice, pentru a fi mereu pregatit in caz de necesitate, dintre care mentionam succint cateva:

 • kit pentru deblocarea cailor respiratorii
 • kituri continand medicamente de prima electie in caz de anumite afectiuni sau simptome - gripa, febra, alergie, dureri de stomac, migrene, potrivite pentru copii si adulti
 • kit pentru sangerari, de etiologie diversa - intepaturi, zgarieturi, taieturi, deget taiat, sangerare nazala, oprire sangerare, plasturi de diferite dimensiuni
 • kit pentru arsuri
 • kit pentru animale de companie
 • kit pentru medici aflati la datorie
 • kit pentru fracturi

Aceste kituri contin tot ce ar fi necesar in situatia respectiva - solutii de dezinfectare, tratament medicamentos etc, dar si un scurt ghid de utilizare, pentru a acorda corespunzator primul ajutor.

Beneficiaza de profesionalismul celor de la mymedic.com si procura-ti cat mai repede, prin intermediul nostru, o trusa de prim ajutor! Nu ar trebui sa lipseasca din niciun autoturism si din nicio locuinta. Comanda acum si produsele vor ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, in stare perfecta, cu costuri minime de transport.

Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
 • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
 • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
 • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
 • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
 • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
 • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.