Comenzi Articole aparare Safariland.com SUA

Aducem la comanda orice articol sau accesoriu de aparare din America de pe Safariland.com sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Articole aparare Safariland SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Articole de apare si Accesorii de pe Safariland.com

Safariland.com este un magazin online extrem de apreciat pentru calitatea produselor sale. Cu o vechime de zeci de ani, Safariland militeaza pentru siguranta si protectie, creand cele mai bune produse si accesorii. Specializarea lor este tocul pentru arma, insa in ultima perioada si-au extins portofoliul, comercializand varii accesorii, din categoria comunicatiilor, articole vestimentare de protectie si camuflaj sau obiecte necesare pentru cercetare si investigatii la locul crimei.

Banner Comenzi America de pe Safariland,

Tocurile pentru arma raman cele mai cautate produse ale lor, la crearea carora sunt implicati unii dintre cei mai buni ingineri. Articolele sunt fabricate din materiale premium, rezistente, au un design deosebit si ofera un plus de siguranta si confort utilizatorului.

In plus, pentru a fi sigur ca vei opta pentru cel mai potrivit toc pentru arma, Safariland vine in ajutorul clientilor avand un motor de cautare extrem de bine pus la punct. Apasand butonul “Holster Finder” si bifand casutele corespunzatoare (model arma, producator, lumini etc), vor fi afisate modele de toc corespunzatoare si astfel timpul de cautare va fi mult diminuat. Vei avea siguranta ca tocul ales se va potrivi cu arma detinuta.

Prin comenziamerica.com poti achizitiona produse de pe safariland.com, coletul ajungand in doar cateva zile.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.