Comenzi online in SUA de pe Lakelandford.com

Aducem la comanda orice piesa sau accesoriu din America de pe Lakelandford sau orice magazin online de profil din SUA. Comandam produse din SUA direct in Romania fara taxe suplimentare. Timpul de livrare din momentul comenzii este de 10-12 zile.

Comenzi Piese/Accesorii Auto SUA

Plasam comenzi ZILNICE pe orice site de piese auto din Statele Unite. In general putem comanda orice produs, insa pot exista si exceptii. Indiferent de valoarea produselor sau cantitatea acestora, comenzile se dau in orice zi.


Piese si Accesorii de pe Lakelandford.com

Toti posesorii de autoturisme marca Ford trebuie sa cunoasca acest magazin! Fie ca doresti sa schimbi o piesa uzata sau doar sa adaugi un accesoriu, lakelandford.com este solutia. Site-ul comercializeaza parti si piese auto, precum si accesorii pentru Ford, Lincoln, Mercury, Hyunda si Isuzu, noi si originale.

Gama variata de produse include parti auto mari, precum usi sau geamuri, dar si componente mai mici.

De la piese interne de inginerie mecanica, pana la roti si anvelope sau sisteme de inchidere centralizata, Lakeland.com este magazinul cu cel mai amplu portofoliu de produse pentru autoturismul tau.

Banner Comenzi America de pe LakelandFord,

Partea site-ului care este dedicata componentelor auto este foarte clar prezentata, produsele fiind impartite pe categorii ample, care sa faciliteze gasirea produsului dorit. Totodata, se poate cauta rapid, folosind criterii precum model autoturism, dimensiune, culoare etc.

Odata selectat modelul autoturismului, apar cele mai apreciate si achizitionate piese, impartite in subcategorii: piese de inginerie mecanica, caroserie sau frane, piese interne sau externe, accesorii pentru interior sau exterior.

Daca ai nevoie de o piesa auto pentru autoturismul tau, alege calitatea si opteaza sa o achizitionezi de pe gmpartsgiant.com. Coletul va ajunge in cateva zile, in conditiile cele mai bune, astfel incat masina ta sa devina ca noua in cel mai scurt timp.


Daca vrei sa afli un comision estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.

Daca vrei sa afli costul exact pentru o comanda de piesa auto din America, poti folosi formularul de comanda pentru a ne transmite comanda sau ne poti contacta iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici


Transporturi si Comenzi USA - Romania

comenzi si transporturi colete si produse USA Romania

Cum comand?

Pentru a comanda produse din SUA este nevoie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Identifica produsul dorit de pe orice site din SUA. Consulta lista noastra de magazine SUA.
  • Verifica daca produsul se afla in stoc dupa ce selectezi marimea/culoarea/modelul, daca exista.
  • Completeaza formularul de comanda sau trimite-ne un mesaj iconita-aplicatie-whatsapp direct pe WhatsApp - click aici pentru a ne spune ce produs doresti sa comanzi.
  • Primesti raspuns un calcul 100% exact pentru comanda ta, iar daca esti de acord cu el achiti un avans de 25% din valoarea comenzii.
  • Plasam comanda pentru tine si iti trimitem linkul de urmarire al comenzii.
  • Iti livram in tara produsul prin curierat rapid si tu achiti diferenta de plata la livrare (ramburs).
  • Daca ai fost multumit de serviciile noastre, te invitam sa ne scrii o recenzie pe Google.